tisdag 17 mars 2015

Det bidde inga fåglar, det bidde en katt istället...., Matrecept
För några dagar sedan kunde vi se, iaf för oss, de första citronfjärilarna. Kameran var tyvärr inte med då men förhoppningsvis visar jag några bilder av sådana en annan gång  här på bloggen.
Det är ju ännu ett vårtecken när de dansar fram i luften så ystra.

Tänkte igår ha lite "fågelskådning" utefter den lilla promenaden och få klicka på kameran med lite nya fåglar i kameraögat men "icke sa nicke". Var tydligen på fel plats och fel tid ;)

"Det bidde inga fåglar, det bidde en katt istället" :)
Så när jag ändå är inne på katt-temat så passar jag på att visa lite ytterligare kattfoton som jag lyckats fånga lite då och då.Visst är dom fantastiska klättrare och viga djur.....
Den här söta katten satt i en grässlänt i solen och verkade trivas med livet när jag gick förbi med min vovve en gång. 
Katten gjorde ingen notis om att jag stod där med en kamera i högsta hugg och klickade vilt och en hund som tittade intresserat men som hon alltid gjorde i kattsammanhang höll sig lugn och talade sitt hundspråk om att hon inte var på "krigsstigen", som om katten skulle förstå det.....
Min älskade, saknade, Rosalie, som alltid var vänligheten själv mot allt och alla och alltid ville vara sandig, lerig och smutsig. Men så var hon också en Golden Retriever....   :)   Om det nu inte syns på bilden ;)Så kommer vi till det mer matnyttiga idag, Tisdag.
Ska idag plocka ut köttfärsen ur frysen och göra en Wallenbergare.
Om ni också blir sugen på det så länkar jag ett recept (om det behövs) här.


Bild: TastelineHa en bra Tisdag !1 kommentar:

  1. Fina bilder på katterna... och en härlig bild på Rosalie... tänk vad man saknar dem som inte längre finns hos oss. Fåglarna kanske är mer samarbetsvilliga en annan dag :)
    Underbar närbild på pärlhyacinten!
    Ha det gott!
    Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...