söndag 22 mars 2015

Matigt....







Ranunkel-fan, ja visst är jag det. Så nu sist, lagom inför påsk, har jag prytt ett bord med gula Ranunklar. Hoppas jag inte glömmer bort att vattna dem. De får nämligen aldrig torka ut.











Lite mer blomsterprakt är denna som blommar nu, Lyckliga Lotta. Gillar verkligen färgen.
















Här ser ni ovan en flätad vit korg som är designad som en tupp. Passande nu inför påsken att plocka fram.


Söndagstipset på ätbart blir idag en jättesmarrig spenatpaj.


Bild: Receptcentralen
Recept hittar du här

Spenat i sig är rik på vitaminer och antioxidanter m m





2 kommentarer:

  1. Oj... nu skrämde du upp mig! Fick för mig att vi gick in i påskveckan, men vilken tur... den dröjer ju en vecka till :)
    Ranunkler är vackra, men jag är alldeles för slarvig för att de ska överleva hos mig... tyvärr, för jag gillar dem. Fin flätad påsktupp... har du gjort den själv?
    Spenatpaj är gott... men så här på våren (hm... april i alla fall) då byter jag ut spenaten mot kirskål och/ eller nässlor... och ibland lyxar jag till det med rökt lax...
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag har väldigt svårt också med ranunklar att få dem att överleva någon längre tid. Är lite glömsk med vattningen :) :) kan inte motstå dem iaf. :)
    Hittade påsktuppen på en loppis för en tia. Bra pris, eller hur...?
    Låter gott det där med nässlor/kirskål o lax faktiskt, mums...
    Kram

    SvaraRadera