lördag 4 april 2015

Italiensk smak......och framstegen i naturen




Hoppas ni har det bra i påsk. 

Igår noterade jag den första vårlöken för i år. Vilket får mig att minnas mina barndoms vårar med ängar och hagar översållade av gula vårlökar. 




Följer varje grens knoppar (nästan ) ;) som alltmer börjar växa sig stora. 




Även dessa växer mer och mer. 




Lite påskfint i buskarna.




Mattips

Häll såsen  i en rymlig stekpanna och värm den på medelvärme i 2-3 minuter.
Blanda ner kokt pasta  i såsen.
Till t ex kyckling-, fläskfilé alternativ lax.
Servera med färsk Parmesanost.

Fler tips finns på www.paolos.se


2 kommentarer:

  1. Visst är det en härlig tid just nu... såg också första vårlökarna nu härom dagen...
    Var köpte du Paolos pesto? Antar att den är god :)

    SvaraRadera
  2. Du är som jag, tror jag, njuter av varje lite vårtecken man får se och så kameran med överallt.
    Paolos pesto är inköpt på Willys. Den var god till pastan tyckte jag. Jag hade lax i pastan. Enkel att ta till när man har annat man vill prioritera än att laga mat länge :)
    Kram !

    SvaraRadera