fredag 4 mars 2016

Vårlängtan
Först av allt vill jag tacka mina bloggvänner som tittar in till mig och min blogg att det värmer verkligen att få höra ifrån er och jag blir så otroligt glad för kommentarerna.
Det sporrar mig att fortsätta i bloggandet när det känns tomt på idéer.

STORT TACK TILL ER !!! Hej fredag !
En skön helg stundar hoppas jag för er alla. Längtan efter våren sitter där inne i mitt sinne och trånar efter vårtecken och värme. 
Idag regnar det här i Östergötland där jag bor. Fönsterrutorna är fulla med vattendroppar. 
Jag hoppas att värmen kommer efteråt och vårtecknen blir fler.Fram till vi kan sitta ute och njuta av våren får jag väl drömma om vårvärmen och nöja mig med att titta på äldre bilder där t ex Lavendeln trivs i sin blomkruka utomhus som här ovan och där ett glas vatten är läskande i värmen :)


Här hemma försöker jag skapa lite vårkänsla i väntan på den riktiga våren och att förkylningen ska ge med sig.
Idag tänkte jag titta in på en liten loppis i vårt samhälle. Såg något i skyltfönstret som jag kanske ville ha med mig hem. 
Vi får väl se.....   :)


Gillar verkligen loppisprylar, kan vara både billiga och fina.Som t ex den här blomkrukan som jag köpte för en femma förra året.Likaså den här romantiska blomkrukan.Önskar er alla en finfin fredag och en riktigt trevlig helg !

KRAMEN !


6 kommentarer:

 1. Att jag också älskar loppisar kan man knappast missat. Åtminstone inte om man brukar läsa hos mig ibland! :-) Jättefina saker du visar! De hade gärna följt med mig hem också!
  Jag brukar tänka på vilka möjligheter dagens unga har, med alla fynd man kan göra!
  När jag i min ungdom som 17-åring flyttade hemifrån så fanns inte loppisar. Inte heller blocket, så allt fick köpas nytt.
  Det gjorde att det var svårt att få en egen stil.
  Jag minns att jag pysslade ihop en stil genom att förändra saker som jag redan hade och förändrade saker jag hittade på rea. Men det var ju ändå väldigt begränsat!
  Samtidigt slängde folk sina fullt brukbara saker! Helt vansinnigt!

  Hoppas förkylningen ger sig iväg från din kropp så du får må bra igen!
  Ha en trevlig helg!
  Kram
  / Maria

  SvaraRadera
 2. Oj så grönt det ser ut hos er ;)...vi har blötsnö här...det snöade lite för ett tag sedan, nu hänger det regndroppar på buskarna...såå tråkigt väder....snöblask och blåst är det värsta jag vet...men snart så har vi vår här uppe också ;))
  Trevlig helg!
  Bia

  SvaraRadera
 3. Inte är det lätt att hitta på något alla dagar. Men det får bli som det blir. / Britt

  SvaraRadera
 4. Vi får ge oss till tåls lite till men snart blir det vår! Idag köpte jag rosor i stället för tulpaner, kanske trodde jag det var en knuff i rätt riktning! Här regnar det också så nu försvinner de sista resterna av snön som kom när vi var på Sri Lanka. Vilka fina fynd du gör på loppisen, krukorna är underbara!
  Önskar dig en trevlig helg!

  SvaraRadera
 5. Så fine bilder du viser, dei er til å få
  vårkjensle av.
  Her regna det no, men i dag såg eg fleire tegn på
  at våren er nær.

  God helg frå Anne-Mari

  SvaraRadera
 6. Hur blev det med skrinet? Hittade det hem till dig?
  Kram Karin

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...