onsdag 28 september 2016

Fotoutmaningen 2016Nu tackar jag för mig i Fotoutmaningen och önskar er alla  lycka till med den i fortsättningen !

Stort tack för era fina kommentarer som har sporrat mig ! 


15 kommentarer:

 1. Oj - det kom plötsligt ... och inte ett ord om det i torsdags. Kommer att sakna dig!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Men hoppar du av Marie ? Hoppas det känns rätt för dig, du har ju varit så jätteflitig oc ligger ju väldigt bra till med så många teman klara. Sen du flyttade till den här sidan ser jag ju att du samtidigt är väldigt duktig på så mycket annat när det gäller bloggeriet, kanske är det det som tar din tid och som du tycker är roligast. Hoppas att så är fallet, när det inte längre är givande är det meningslöst att fortsätta. Kommer iallafall att fortsätta att följa din blogg och hoppas allt är bra med dig. Kram // Anita

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anita ! Lycka till i fortsättningen med fotoutmaningen !

   Radera
 3. Tack ska du ha för alla fina bilder som inspirerat mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Kerstin och lycka till i fotoutmaningen !

   Radera
 4. Så tråkigt! Det har varit roligt att följa dig och dina fina bilder och tack för alla peppande kommentarer på min blogg! Ha det så bra i fortsättningen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Agneta och lycka till i fortsättningen med fotoutmaningen !

   Radera
 5. Tråkigt, hoppas att du du mår bra och inget tråkigt har hänt. Jag kommer att sakna dina fina inspirerande bilder och kluriga lösningar. Dessutom kommer jag att sakna dina fina och uppmuntrande kommentarer hos mig. Tack och cyberkram, vi kanske ses nästa år i fotoutmaningen / E

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Eva och lycka till i ditt fotande i fotoutmaningen ! Kram

   Radera
 6. Nej, vad nu..? Kommer du inte att fortsätta med "365 foton"? Vad tråkigt i så fall. Men du fortsätter att blogga här hoppas jag?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anette och lycka till i fotoutmaningen !

   Radera
 7. Din bok verkar intressant! "Hinner" inte läsa så mycket fn. Har en bok skriven av en god vän på nattduksbordet. En krönika, men jag har bara hunnit halvvägs efter några månader. Blir nog bättre med läsningen när höstrusket kommer på allvar.
  Ha en fin helg!
  Kram Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Karin för din kommentar :) Ha det gott !

   Radera
 8. Men tog du bort min kommentar Marie. Känns ju jättekonstigt. Hoppas verkligen att allt är bra med dig men jag fattar faktiskt ingenting. Skrev jag nåt tokigt kan jag förstå men det minns jag inte att jag gjorde. Tänkte att jag skulle mejla till dig idag men tror du får höra av dig om du känner för det. Den här kommentaren kan du ju också kasta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. För din kännedom så har kommentarsfunktionen inte fungerat som den ska och inte bloggen för övrigt heller stundtals.
   ALLA skall vara medvetna om att det är jag som bestämmer över vilka kommentarer jag lägger ut eller ej på bloggen.
   Dessutom ska ALLA vara medvetna om att, iaf jag, INTE befinner mig framför datorn varje dag, inte ens på en vecka typ, och då ligger kommentarerna och väntar för granskning så det behöver inte betyda att jag inte bryr mig om dom.
   Jag gör många inlägg i förväg och schemalägger dom. Jag kommer ALDRIG heller att låta datorn, bloggläsare, bloggaktiviteter eller att kommentera andras foton/inlägg att styra mitt liv.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...