lördag 15 oktober 2016

Helgläsning
"Teodlarens hustru" skriven av Dinah Jefferies.
Författarinnan låter gärna sina böcker utstpela sig i Fjärran Östern och de är ofta genomsyrade av en blandning av kärlek och sorg.

En Sunday Times-bestseller

Baksidetext:
Fylld av optimism kliver nittonåriga Gwendolyn Hooper av ångbåten som har tagit henne till Ceylon där hon ska träffa sin make. Men mannen som tar emot henne på plantagen är inte samme man som hon blev hals över huvud förälskad i hemma i London. Den grubblande och distanserade Laurence har fullt upp med arbetet på teodlingen och har inte mycket tid över för sin unga hustru. Gwen får utforska egendomen på egen hand.Det är en plats fylld av mystiska ledtrådar till det förflutna låsta dörrar, en gulnad bröllopsklänning i en koffert och en överväxt grav som är undangömd på ägorna. Snart blir Gwen gravid, men lyckan över det nya livet blir inte långvarig och i förlossningsrummet tvingas hon ta ett beslut som kommer att påverka hennes liv för all framtid.


The Sunday Times (Sri Lanka)........"håller läsaren på halser ända till sista sidan"

The Sunday Express........."imponerande och oerhört tänkvärd......historisk fiktion när den är som allra bäst. Fängslande".

The Book Magnet........"En absolut fantastisk bok som fångar läsaren från första stund...."

Women & Home......."En gripande berättelse om kärlek, svartsjuka, girighet och tragedi"Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...