fredag 24 mars 2017

88/365. Inte mer än så, Fotoutmaningen

88/365. Inte mer än så (165)


"Inte mer än så" blev det av den här fågelbilden. Fick inte fram riktigt ljus mot huvudet.
Jag blev iaf glad att jag lyckades fånga Bofinken Knut en gång i år :-)
Frugan flög iväg innan jag hann klicka av :-)
Solen sken men det var kalla, isiga vindar och relativt lite fåglar som syntes till på vår naturvandring.
+7 grader som inte alls kändes så.

8 kommentarer:

 1. Det hade varit fint som du säger med ljus på huvudet, men den är jättefin ändå! Fåglar är så snabba i sina rörelser, skickligt hur u får så skarpa bilder på dem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Eva för din fina kommentar ! :-) Håller med dig om att de är så snabba och här "klickade" det med ljuset på pippins huvud :-)men kanske nästa gång det kan bli bättre.:-)

   Radera
 2. Hade jag tagit den bilden hade jag varit mer än nöjd. Tycker den är jättefin, inget fel på ljuset och snyggt med lagom oskärpa plus en härligt blå himmel :-)
  Hoppas du får en fin och solig helg Marie, är i Singapore nu så det blir inte mycket tid vid datorn. Finns så mycket att se här. Kram // Anita

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anita, så glad du gör mig, att du gillade bilden :-) Ibland kanske man är lite FÖR självkritisk. :-)
   Ha en riktigt härlig helg du också Anita i Singapore. Hoppas du kommer hem med många fina bilder därifrån också
   Kram // Marie

   Radera
 3. En härlig bild med fågeln mot den blå himlen och grenarna med lav. Fint att man ser den duniga fjäderdräkten och de små smala benen, så det gör inget att huvudet är i skugga. Det är ju oftast så man ser de snabba och kvicka fåglarna! :)

  SvaraRadera
 4. Absolut att du ska va nöjd med denna bild. De är ju jättefin skärpa på fjädrarna och väldigt fint ljus i bilden. Att fota fåglar är minsann inte lätt. Bra jobbat!

  SvaraRadera
 5. De är snabba de små rackarna så man får vara glad att man får dem på bild över huvud taget tycker jag.Tycker det är en bra bild.

  SvaraRadera
 6. Bofinkarna är inte lätta, ofta sitter de högt upp och är skygga dessutom. Härligt att de är tillbaka även om de "bara" är hannarna än så länge, honorna dröjer en-två veckor till.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...