måndag 8 maj 2017

BOKTIPS
Boken finns hos bl a ADLIBRIS

Vad innebär det att ta plats?

Att ta plats handlar om att ge oss själva utrymme nog att våga leva de liv vi drömmer om utan att knuffa undan någon annan. Generositet och värme gör världen bättre – och just nu behövs det mer än någonsin.

För att lyckas med detta behöver vi hitta vår drivkraft, söka vårt varför och förstå vår värdegrund. Vi kan öva upp vår empati och sociala förmåga och få en sannare självbild. Och det gör vi bäst med generositet och ansvar som ledstjärnor.

Mia Törnblom guidar oss på vägen mot ett rikare, mer välmående liv. Ett liv där vi har en stark drivkraft, känner en grundtrygghet, drömmer stort och tar ansvar för våra handlingar och behov.

Utdrag:
"Att ta plats behöver inte vara kopplat till karriär och armbåga sig fram till varje pris. Vi tar bäst plats i samhället när vi är generösa och ansvarsfulla. När vi kopplar på våra goda sidor och använder våra förmågor med omtanke och värme. ........
Framför allt vill jag, skriver Mia, att den här boken ska inspirera dig till att vara en person som hellre ger än roffar åt sig. Av hela mitt hjärta vill jag förmedla vikten av att vara och vinsten med att vara vänlig och generös. Ja, helt enkelt snäll".

Författare: Mia Törnblom
Språk: Svenska
Utgiven:2017-05
Formgivare: Pär Wickholm
ISBN: 9789137150086
Förlag: Bokförlaget Forum
Antal sidor: 214

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...