onsdag 14 juni 2017

Litet bo jag sätta vill........Idag som ni ser är det en klarblå himmel på fotot. Härligt väder straxt över 20 grader och sol.
Mycket uteliv idag och idag var det första gången på bra länge som jag fotade en fågel.
Liten Pilfink som har något i munnen fastnade på bild. Kanske var det lite i näbben till sitt lilla bo.Ha en underbar kväll !
7 kommentarer:

 1. Åå, så fint fångat! Perfekt skärpa och fina färger! Bra jobbat! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackså jättemycket ! :-) Så glad jag blir du gillade bilden ! :-)

   Radera
 2. Vilken härlig bild. Fångad i precis rätt ögonblick.

  SvaraRadera
 3. Men så fin liten pippi. En fråga-vars har du din länksida? Jag har inte hittat den så att jag kan följa dig, eftersom du har varit med på "skrollen" på 365 har jag gått via den, men snart försvinner du kanske därifrån... På WP har man ju "knappen" följ. Bloggspot brukar ha i högra hörnet längst upp, men i din blogg ser jag den inte?...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket Eva ! :-)
   Borde finnas en följknapp på den sidan som alla mina inlägg finns.
   Där finns också dela-knappar, följa med hjälp av epost.
   Men är lite osäker på hur den sidan funkar för er som tittar in till mig. Kan du se alla mina inlägg i två spalter ? Där ska det finnas följa-knapp ?
   Jag ska pröva ikväll med ett annat tema-design på bloggen, då jag inte varit riktigt nöjd med den jag har. Då kanske "följa" blir så mycket enklare för er som tittar in. Ska kolla....

   Radera
 4. Tänker också liksom Eva att jag saknar ett sätt att kunna följa dig och dina inlägg nu när du snart inte längre finns kvar på listan. Kan ju visserligen titta in lite då och nu, har ju din bloggadress men det blir lätt att man missar flera inlägg. Wordpress är ju väldigt bra när det gäller just det att de man följer hamnar i Läsaren för varje nytt inlägg vilket då inte går att missa. Att följa vi e-post är inte riktigt min grej eftersom jag sällan är där och kollar och på vår jobbmejl, där vi har kommunicerat med varandra vill jag inte att nya inlägg från de som har blogspot ska dyka upp. Eller snarare min man tycker inte att de hör hemma där ;-) Nåja, det löser sig säkert så vi hittar varandra om du nu inte helt gett upp tanken på att övergå till Wordpress.

  Nu glömde jag ju nästan din fantastiska fågelbild ! Väldigt snyggt fotograferat, fåglar tycker jag är så svåra då de så sällan sitter still om man kommer lite för nära. Fina färger och lite roligt att den har lite blad i näbben.
  Önskar dig en riktigt fin helg Marie.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket Anita ! :-) Jag har nu åroblem igen med att lägga in bilder i min blogg och jag överväger att gå över till wordpress men är lite fundersam hur jag får med mig allt härifrån blogspot till wordpress.
   Eller måste jag lämna allt gammalt kvar och starta helt ifrån början med wordpress. Jag vill ju att det ska vara enkelt för läsarna att följa mig.
   Som det nu är kan man klicka på den gröna länken Prenumerera och då får följaren avisering via epost att jag gjort ett inlägg.
   Ska jobba på det här i helgen. Så måste jag troligtvis på måndag uppsöka en trollerikonstnär vad gäller bildöverföringen på måndag :-)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...