torsdag 21 september 2017

275. Goddag yxskaft

275. Goddag yxskaft (111)Goddag yxskaft -
Men så här såg fotot ut från början innan mitt klåfingriga jag satt igång :-)8 kommentarer:

 1. Oj då, vilken intressant och cool förvandling du har fått till! Kul att du visade före bilden, annars hade jag inte vetat vad de var. Kul att experimentera.

  SvaraRadera
 2. Så läckert, vilka häftiga effekter! :)

  SvaraRadera
 3. Kul att du hade med även före bilden, vilken förädling. Roligt att vara kreativ. Med väldigt snygga resultat dessutom!

  SvaraRadera
 4. Läckert med alla regnbågens färger.

  SvaraRadera
 5. Jag älskar hösten och höstfärger men i detta fall var din bild SÅÅÅ läcker!! Jag älskar färgerna och rörigheten och det får mig att tänka på ett kalejdoskop! Vackert skapat!

  SvaraRadera
 6. Ja, visst är det kul att klåfingra...Snyggt med alla färgerna!

  SvaraRadera
 7. Först och främst, vilken jättefin, för mig ny sida du har med en riktigt snygg design. Eller så är det kanske samma som förut men med svart bakgrund vilket verkligen framhäver dina bilder på ett fantastiskt sätt. Ja, det syns ju väldigt tydligt här. Snyggt resultat av din lek! Höstens lite dova färger förvandlades till en härlig färgstark symfoni.

  SvaraRadera
 8. Undrar vart min kommentar tagit vägen, eller var det inte här jag skrev eller blev den kanske inte godkänd. Vet inte vad jag gjort för fel men det känns som att något blivit fel. Hoppas allt är bra med dig Marie.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...