Boken kan bl a köpas hos BOKUS
Italiens gröna kök
av Paula ModigVi blir allt fler som uppskattar det vegetariska köket. I Italien har frukt och grönt alltid utgjort en naturlig och viktig del av måltiden.
Paula Modig har sitt andra hem i Italien och delar här med sig av italiensk matfilosofi och vegetariska recept som hon genom åren samlat på sig.
Vi får även följa året i hennes italienska köksträdgård och läsa om landets oliv- och vinproduktion. Vad sägs om örtdoftande focaccia, auberginegratäng eller italiensk citronpaj?
"Italiens gröna kök är en ytterst välskriven matguide. /.../ med många egenproducerade och helt fantastiska färgbilder." Bibliotekstjänst häfte nr 13, 2017, Erika Storme Martinger.
"Italiens gröna kök är en ytterst välskriven matguide. /.../ med många egenproducerade och helt fantastiska färgbilder." Bibliotekstjänst häfte nr 13, 2017, Erika Storme Martinger.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar