måndag 29 januari 2018

BOKTIPS !



Pssst.......den här veckan kommer bokrecension på "Koka Björn" av Mikael Niemi.



Boken kan förhandsbeställas hos ADLIBRIS

Bara du
av Ninni Schulman
Klaustrofobisk relationsrysare i samtiden
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?

Pål arbetar som spärrvakt i Stockholms tunnelbana. Varje dag ser han hundratals personer passera utanför kuren där han sitter. En morgon upptäcker han en kvinna som han vet är gjord för honom.

Iris är frilansande formgivare och lever singelliv med alla dejtingappar ett klick bort. Men hon är trött på ensamheten och har länge letat efter den perfekte mannen, han som älskar henne på riktigt och inte lämnar henne hur svag och tråkig hon än är.

Till slut hittar hon honom.

Pål är alldeles underbar och ibland får Iris nästan för sig att han känner henne bättre än hon själv gör. Han verkar alltid veta precis vad hon behöver. Och han är verkligen världens snällaste. Att Pål haft otur tidigare i livet har märkligt nog inte gjort honom vare sig bitter eller knäckt. Bara mer målmedveten. Inte ens när Iris liv blir så besvärligt att hon är säker på att han kommer att lämna henne gör han det.

Bara du är en relationsrysare om att vilja bli omhändertagen och behovet av att vara behövd i en tid som hyllar frihet och självständighet, en stark historia om ensamhet och kärlek, beroende och besatthet.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar