onsdag 14 mars 2018

BOKTIPS !


Kan köpas bl a hos ADLIBRIS


Låt oss hoppas på det bästa
av Carolina Setterwall

Den sista gången jag säger god natt till dig vet jag inte att det är sista gången jag gör det. Om jag hade vetat det hade jag förmodligen lagt mer energi i avskedet. 

I stället säger jag att jag tror att jag går och lägger mig hos Ivan snart. Du protesterar inte. Med blicken fäst vid din dator låter du mig gå och jag gör det, jag går, för allra sista gången går jag ifrån dig. 

Jag tror att vi ska ses i morgon bitti. Det gör vi inte. Vi ses aldrig mer.

En morgon finner Carolina sin man död i sängen. Hon blir ensam med deras lille son och tvingas till ett helt nytt liv, samtidigt som hon rannsakar det liv hon har haft. Låt oss hoppas på det bästa är en gastkramande uppgörelse, inte bara med döden utan också med livet: med kärleken och föräldraskapet och den moderna relationen och dess inneboende förväntningar.

3 kommentarer:

 1. Vad gäller böcker har vi nog inte samma smak. Tyvärr är jag totalt insnöad på deckare. Men Lördagscitatet har vi iaf gemensamt:-)

  PS. Är sååååå glad att du återgått till blogspot och att du skippat nouw. Den plattformen gör mig vansinnig, precis som blogg.se. Tycker blogspot eller blogger är helt idiotsäker och lätt att hantera. Vem f*n vill bli utsatt för stora reklamblaffar på blogg.se eller grå och nästintill oläslig text på nouw???!!!! För att inte tala om att man måste trycka på "Shift" och "Return" för att få till ett nytt stycke. Love blogspot:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller till 100 med dig om plattformen Nouw. Blog har jag inte prövat och tänker inte heller det. Varje gång jag öppnade Nouw så kom det massa unga smala kläd- och kosmetikagalna tjejer och då kände jag mig verkligen urgammal hihi.....vill ha reklamfritt. Håller med dig om texten att den är så grå och gick knappt att läsa, grrr......

   Radera
 2. I think the admin of this web site is genuinely working
  hard in support of his website, since here every stuff
  is quality based material.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...