fredag 26 april 2019





Vecka 17, VÄXT......


Nu riktigt knakar det i marken av växtvärk.

Fler bidrag hittar du under den här länken VÄXT


12 kommentarer:

  1. Ja, verkligen, och det går så snabbt! Jag väntade och väntade på att få se tussilago och så plötsligt fanns det både blåsippor och vitsippor! Och vintergäck, som jag gissar att det är på ditt fina foto.

    SvaraRadera
  2. Tack för din trevliga kommentar. Jag håller med dig om att det går fort nu ute i naturen. Man hinner liksom inte med allt det fina som sker där ute. Vill stanna tiden lite :-)

    SvaraRadera
  3. Vacker bild med fräscha vårväxter! Nu händer det mycket och fort ute i naturen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det händer jättemycket i naturen, Man får försöka njuta av det så mycket som det bara går.

      Radera
  4. Ja, nu känns det som om det händer mycket i naturen varje dag hemma i Sverige. Och nya växter kommer nästan upp dagligen. Är själv i Spanien så här är det inte direkt vårblomning, tror vi har den ju januari, men växer gör det.
    Ha det gott och trevlig helg.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för din trevliga kommentar. Önskar dig en fin Valborg !

      Radera
  5. JA, det växer och växer, så mycket så jag hoppas det ska gå lite långsammare. Och nu ska det bli något svalare, o det tycker jag känns bra. Så man hinner med!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för din trevliga kommentar ! Håller med dig om att det gör inget om det blir svalare så att man hinner med allt som sker i naturen.

      Radera
  6. Du har fått vintergäck och här var jag ute och kollade in syrenknopparna i eftermiddags....kommer att blomma tidigt i år och det inte blir svalare. Önskar dig en fin och solig kväll!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för din trevliga kommentar. Oj, är syrenknopparna redan på G. Ja, man hinner inte med allt som händer nu i naturen. Härligt är det.
      Tack jag önskar dig också en solig och fin kväll !

      Radera
  7. Visst är det härligt med vår, bilderna gör en glad.

    SvaraRadera
  8. Det är så underbart med växtkraften som ger sig till känna när vintern släppt sitt grepp. Alltid lika fascinerande varje år. Jättefin bild!

    SvaraRadera