onsdag 3 juni 2015

Förväntningar.....


Midsommarblomster kanske inte direkt står sig så länge inomhus som utomhus, men vackra är de.


Dessa vita prästkragar står sig fint inne istället, tycker jag.Ytterligare en ny månad, juni, som får stå för förväntan inför sommarmånaden juli.
Den får stå för andra förväntningar också innan dess. Vi har nationaldagen, midsommarafton och alla "vanliga" dagar i månaden som är en enda förväntan och glädje.
Alla månader om året har sina förväntningar, tycker jag.
Syrenen doftar och blommar för fullt och några kvistar på verandan får pryda den.
Snart hoppas jag att värmen kommer så att jag kan lägga upp fötterna på fotpallen ute.
Jag gillar de här flaskorna hur mycket som helst.
De är igenkorkade och de är "ärvda" så det är inga insekter som går och dränker sig i dem numer.
Men de som ligger där, de ligger där. Ska väl ta bort de där som ligger inuti nån gång.
Flaskorna får hänga mer som prydnad numer.
Ruskigt och småkylig maj har det varit så brasan har brunnit gott under dagar
då det blåst snålblåst utanför.Nu ser vi fram mot juni och en varmare månad.


Önskar er en riktigt trevlig Onsdag !

5 kommentarer:

 1. Så sant... många förväntningar... en del kanske för högt ställda, vilket till slut orsakar stor besvikelse. Sommaren är underbar, men... man kan kanske inte hinna med att göra allt under den korta svenska sommaren. Minns hur det var när man var ung, när barnen var små... fyra semesterveckor och allt man ville hinna med och så kom regnet... suck... Skillnad idag när man är ledig för jämnan... då har man dessutom kommit till insikt hur det är och ställer nog "lagom" stora förväntningar.
  Fina bilder som vanligt... så skönt med brasan och bilden med syrenerna i vasen tillsammans med tidningen... sommarmysigt!
  Ha en bra onsdag du också!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Så enormt vackra bilder av försommarblomster! Jag tror att du kommer att få användning för den där brasan ännu många gånger innan det blir någon riktigt värme. Men vi får hoppas att det vänder snart, för nu är det lite trist faktiskt.
  Ha det så gott och tack för dina kommentarer hos mig!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 3. Ja, nu är det skönt att kunna sätta några klabbar ved i brasan.
  Den stora konsten är kanske att vara här och nu, njuta av det man har. Ingen lätt match alls, för man är alltid lite framför sig själv. Det är precis som Anki skriver här ovan....nu när man har blivit lite äldre så har insikten kommit och förväntningarna är mera lagom:)
  Ha en fin kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Underbara prästkragebilder! Och sitter för närvarande framför kakelugnen med frukostkoppen och det är inte så dumt det heller :-)

  SvaraRadera
 5. Fröjdar mig en lördagförmiddag då jag landar här i de skönaste bilder och tankar jag möter- alla årets dagar har sin förhoppning, jag bytte ut förväntning med förhoppning en tid i mitt liv då jag behövde möblera om - midsommarblomster är i knopp här och lär blomma till midsommar ;) jag har en likadan flaska men korken fattas, nu är det hål i botten så de tar sig ut.. Jag plockar mycket sommarblommor för att sätta i vas på min terrass, en ljuvlig tid och alla vaser blir upptagna ... faktisk står de sig bättre ute när de är plockade.
  kram Marie och trevlig helg!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...