söndag 16 juli 2017

BOKTIPS ! "Dags att må bra"


Kan köpas hos ADLIBRIS


VARFÖR SKA MAN LÄSA ÅRETS SOMMARBOK?

Om du ofta känner dig stressad, ibland oroar dig för mycket eller bara känner att du vill leva lite mer närvarande i nuet. Då är ”Dags att MÅ BRA” boken du ska njuta av under din välbehövliga semester!

Människans hjärna har ett stort motstånd till förändringar. Den vill ha det som det alltid har varit… Bokens metod är unik och kommer på ett praktiskt sätt hjälpa dig att äntligen göra de positiva förändringar som du så länge längtat efter!

Författarna Mats och Susan Billmark har tidigare skrivit boken ”LÄR DIG LEVA” som var Sveriges mest sålda fackbok 2015. De har som mål att hjälpa dig stanna upp, stig av ”ekorrhjulet” för en stund och reflektera över hur du egentligen vill leva!

”Jag har läst massor av självhjälpsböcker, varit på mängder av föreläsningar. Varje gång är alltid lika peppad att förändra mitt liv till det bättre. Efter tre dagar är jag tillbaka i de invanda negativa mönstren igen…Äntligen har jag hittat en bok som hjälper mig att göra varaktiga förändringar. Dags att MÅ BRA är unik och liknar inte någon annan bok, sättet man använder boken är både roligt och väldigt energipåfyllande!” /Ulrika Lind, Göteborg
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...