lördag 31 mars 2018

BOKTIPS ! "Tre timmar"

Boken kan förhandsbeställas hos ADLIBRIS
Boken finns även som signerad


Tre timmar
av Anders Roslund

Tre sekunder, eller tre minuter, är en evighet om du kontrollerar tiden själv. Medan tre timmar är alldeles för kort när någon annan kontrollerar dem.

En stilla morgon i Stockholm kallas Ewert Grens till ett bårhus där det ligger en död man för mycket, lämnad av någon bland andra kroppar i ett låst rum. Hur är det möjligt?

Piet Hoffmann befinner sig på en ny kontinent. Ett sista farligt uppdrag innan han för alltid lämnar den världen bakom sig. Det tar honom genom en torr öken till ett rytande hav, i en värld där ett människoliv saknar värde.

Hemma i Sverige väntar och längtar Zofia och pojkarna efter sin make och pappa. Så snart han är tillbaka ska de äntligen få ro. Det visar sig att det är en bedräglig trygghet och snart kommer två små pojkar få slåss för att överleva.

Tre timmar är skillnaden mellan liv och död.

2 kommentarer:

 1. Har läst "Tre sekunder" som Roslund skrev tillsammans med Hellström. Så nu skriver han ensam. Ska bli spännande att se resultatet när boken väl kommer ut som pocket.
  Buthler & Öhrlund har ju också "separerat, men Öhrlunds bok "Besökaren" var inte i klass med böckerna som han skrev tillsammans med Buthler.
  Som sagt, det ska vara intressant att se om Roslund klarar sig bättre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir spännande att se hur det går :-)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...