Mums till helgfikat !
Lite gott till fikat är aldrig fel och innehållet det goda lite bättre ingredienser så är det ett plus.
Chokladbollarna innehåller färska dadlar som sötningsmedel
ekologisk kokosolja (Kung Markatten) istället för smör
kakao, ekologiskt
kaffe, ekologiskt
fiberhavregryn, krav
vaniljsocker
Äggvitor, baserat på frigående, ekologiska ägg
Kan rullas efteråt i valfritt. Jag valde strössel.
Läs receptet HÄR
TREVLIG HELG !
Ser verkligen gott ut... tack för receptet! Blev lite full i skratt när jag kollade receptet hos "Kokaihop"... 4,29 äggvita... hm... undrar hur man delar en äggvita :)
SvaraRaderaEtt tips Marie... om du markerar rutan "Öppna den här länken i nytt fönster" när du länkar, så är det lättare att gå tillbaka till din sida... om man lockas att fastna bland alla recept :)
Idag ska jag nog köpa färska dadlar... blev vääldigt sugen på chokladbollar :)
Ha en fin dag!
Kram
Håller med dig Anki om receptets doseringar 4,29 äggvita.....ja gisses hur lyckas man med det....lite överdrivet kan jag tycka :)
RaderaÖnskar dig en fin dag också !
Kram
Vilket annorlunda recept på chokladbollar! Och fina blir de i strössel. Ser oemotståndliga ut på bilden!
SvaraRaderaKan jag rekommendera varmt. De blev goda :)
Radera