fredag 2 oktober 2015

Mums till helgfikat





Mums till helgfikat !



Lite gott till fikat är aldrig fel och innehållet det goda lite bättre ingredienser så är det ett plus.

Chokladbollarna innehåller färska dadlar som sötningsmedel
ekologisk kokosolja (Kung Markatten) istället för smör
kakao, ekologiskt
kaffe, ekologiskt
fiberhavregryn, krav
vaniljsocker
Äggvitor, baserat på frigående, ekologiska ägg

Kan rullas efteråt i valfritt. Jag valde strössel.


Läs receptet HÄR



TREVLIG HELG !








4 kommentarer:

  1. Ser verkligen gott ut... tack för receptet! Blev lite full i skratt när jag kollade receptet hos "Kokaihop"... 4,29 äggvita... hm... undrar hur man delar en äggvita :)
    Ett tips Marie... om du markerar rutan "Öppna den här länken i nytt fönster" när du länkar, så är det lättare att gå tillbaka till din sida... om man lockas att fastna bland alla recept :)
    Idag ska jag nog köpa färska dadlar... blev vääldigt sugen på chokladbollar :)
    Ha en fin dag!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Håller med dig Anki om receptets doseringar 4,29 äggvita.....ja gisses hur lyckas man med det....lite överdrivet kan jag tycka :)
      Önskar dig en fin dag också !
      Kram

      Radera
  2. Vilket annorlunda recept på chokladbollar! Och fina blir de i strössel. Ser oemotståndliga ut på bilden!

    SvaraRadera