söndag 16 oktober 2016

Söndagens smakbit "Dagbok från ditt försvinnande"Söndagens smakbit är ett återkommande tema varje söndag. Titta gärna in till den som anordnar detta tema och passa på och se vad andra håller på att läsa. KLICKA HÄR
Varsegod här är min smakit för den här söndagen:


En berättelse om saknad och kärlek, om överlevnad och om tvingas 
uppfinna sig själv på nytt.

Den 6 oktober 2011 befann sig Malin Lagerlöfs man, filmregissören Daniel Lind Lagerlöf, på Västkusten för att leta efter miljöer till en filminspelning. Han föll troligtvis i havet från en klippa och drunknade, men ingen vet säkert eftersom kroppen aldrig har återfunnits. Malin lämnades ensam med tre barn varav det yngsta var bara tre månader.

Dagbok från ditt försvinnande handlar om vad som händer när någon en helt vanlig morgon säger hejdå, går ut genom dörren och aldrig mer kommer tillbaka. Det är en berättelse om saknad och kärlek. Men allra mest handlar det om överlevnad och om att tvingas uppfinna sig själv på nytt.


10 kommentarer:

 1. Det är någon form av autentisk berättelse får jag för mig?
  Hemsk upplevelse! Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 2. Låter som en stark bok. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 3. Det där är en händelse som jag minns, Daniel Lind Lagerlöf hör(de) till mina favoritregissörer. Funderar på om jag kanske skulle läsa boken.

  SvaraRadera
 4. Just det här försvinnandet dyker ju upp då och då i media. Tycker det är svårt att läsa om sådant, det ligger så nära ens egna fasor.

  SvaraRadera
 5. hemsk situation. tre små barn. att inte veta. tack för smakebiten!

  SvaraRadera
 6. Så grusomt å ikke vite hva som har skjedd med mannen din! Jeg leste nettopp om Olivia Newton-John (fra Grease). Hun var gift med en mann som forsvant på den måten. De trodde han var død, men så dukket han opp i ett eller annet Sør-Amerikansk land ett par år senere. Det er en fryktelig ting å gjøre mot noen andre!
  Ha en riktig fin søndag :-)

  SvaraRadera
 7. Kommer ihåg den där händelsen. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 8. Tack för smakbiten! Hemsk situation när någon bara försvinner.

  SvaraRadera
 9. Tack för smakebiten läskigt att vara själv så

  SvaraRadera
 10. Jag kommer ihåg när man hörde om det här på nyheterna. Hemsk händelse.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...