tisdag 10 december 2013

Boktips och lite till

Hej kära läsare !

Nu är det minsann mörkt igen utanför stugan. Hoppas ni har det bra. Var och handlade lite idag och med mig hem fick följa denna jultidning "Underbara julhem". Så nu ska jag dricka lite kaffe på maten och sätta mig och mysa och läsa tidningen och kanske få inspiration och idéer.






Jag älskar verkligen dessa ovan möbler i gammal stil men som är målade vita. Visst är det fint att ha en gammal trasmatta under bordet....



"Så tuktas en svinpäls" är nu på väg hem till mig. Längtar väldigt mycket att få läsa denna bok. Jag skriver lite här i min blogg när jag har kommit en bit i boken och ger min recension. Kanske det kan bli ett bra tips för er också.

Ja, så mycket läsning av denna bok blev det inte för jag insåg att den var så bra så att jag istället ville ge bort boken i julklapp. Så jag slog in den i fint julpapper och på den vägen är det :)



Ett loppisbesök hann jag också med idag. Visst det kryllar av julsaker fortfarande men inga kom med hem. Har så det räcker och lite till :)



Ha nu en skön Tisdagskväll och ta hand om varandra ! :)

2 kommentarer:

  1. Idag fick jag både "Vår fågelvärld" och Impectas nya frökatalog i brevlådan. Samtidigt ringde bibblan och medelade att min beställda bok av Joyce Carol Oates hade kommit in. Den får jag hämta på tisdag eftersom jag har en bit att åka. Men mysigt att krypa upp i soffhörnan med en skål vindruvor och nya tidningar.
    Kram /Kerstin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Kerstin ! Vilka lyckostunder det finns i vardagen som t ex böcker, planering inför våren med frökatalog, tända ljus i mörkret nu och få krypa upp i soffan. Adventsljusen redan tända här och en kopp kaffe med saffransbröd blir det här nu. Ha en fin em/kväll ! Kram Marie

      Radera