tisdag 9 december 2014

Inredningstrender, Julklappsnäthandel



Inredningstrender våren 2015:
Även om man inte följer inredningstrenderna varje år, men några detaljer hämtar jag gärna och får lite inspiration ifrån. 
De populära pastellerna hittar vi uppenbart på inredningsprylar även i vår och då gärna tillsammans med grått. Vi kan även räkna även med ljusa träslag, lampor i stil med origami, mässing, kopppar och vit marmor.
Blå toner, gärna tillsammans med en neutral jordig färgskala gäller även i vår. 
Lägg till etniska mönster, rustika material. Man ser att detaljer i saker som koppar och brons kommer tillbaka. Mycket går igen.
Grönt och botaniska mönster gäller. Ös på med gröna växter och textiler med mönster inspirerade av djur, natur och djungelväxter.

JULKLAPPSNÄTHANDEL
Några av er kanske hellre föredrar att sitta hemma och "klicka" hem julklapparna till nära och kära.

Här är några förslag på sidor man kan gå in på och hitta julklappar:

Lagerhaus.se
Här hittar du praktiska och prisvärda prylar som enkelt förnyar hemmet. De har mycket köksprylar, förvaring, saker till badrummet, kokböcker, lampor och ljus. Fina omslagspapper och presentaskar!


Cellbes.se
Ett känt postorderföretag som verkat i många år. De säljer kläder, skor, heminredning och mycket annat.

Clasohlson.com
Fynda billiga guldkorn
När man säger Clas Ohlson tänker de flesta på elektronik och verktyg, men de har även en hel del guldkorn inom inredning, ofta till bra priser. De har bland annat lampor, förvaring, doftljus och ljuslyktor. Och massor av julpynt och julbelysning!


Designonline.seSkandinavisk design
En av Sveriges största nätbutiker med fler än 200 skandinaviska varumärken som Marimekko, Iittala, Ferm living och Watt & veke. Inredningsprylar, glas och porslin. Stort utbud av tapeter, mattor och lampor. Även smycken och accessoarer.


Designbutiken.com
Klassiska, tidlösa möbler
Livsstilsbutik med fokus på tidlösa, klassiska möbler och spännande ny design. Hemtextilier, belysning, kokböcker, porslin, ljusstakar, förvaring och trädgårdsprylar från kända märken.


Halléns.se
Ett känt postorderföretag som säljer kläder, heminrednig och mycket mer.


Hm.com
Porslin, kuddar & förvaring
Under fliken Home hittar du flera kategorier för hemmet. De är duktiga på modernt porslin, kökstextilier, bäddtextilier och förvaring. Stort utbud av prydnadskuddar med tryck. Här hittar man även mycket fint till barnrummet.


Royaldesign.se
Hitta rätta detaljerna
En jätte när det kommer till inredningsdetaljer. Duktiga på modern design och klassiska prydnadsföremål. Här finns ett stort sortiment för köket. Även moderna lampor, väggklockor, snygga högtalare och en och annan porslinsfigur.


Etsy.com
Prylar från hela världen
Etsy är en marknadsplats på nätet där människor runtom i världen kan köpa och sälja unika varor. Mycket handgjorda produkter och konstföremål. Fina inredningsdetaljer som kuddar, grafiska tryck, prydnadsföremål, väggklockor, gosedjur och accessoarer.


Designtorget.se
Smart & kul design
Smycken, trycksaker, barnprylar och smarta saker för alla rum. Designtorget väljer ut bruksföremål från kända och okända formgivare, och säljer dem under en begränsad tid. Allt från disktrasor till möbler.


Coolstuff.se
Kul spel & knasiga kuddar
Kul presentbutik med en hel del innovativa prylar. Roliga spel, skämtartiklar, kakburkar och knasiga kuddar i en härlig blandning. Under fliken Hem & trädgård finns allt från bordsfläkt i retrostil till fiffiga köksprylar.


Systerlycklig.se
Har fina barnmöbler
Systrarna Anna och Tinas mysiga inredningsbutik finns även på nätet. De har en kul blandning av möbler och inredningsdetaljer till hemmet. Vackra barnmöbler och tuffa bäddset. Gardiner, annorlunda belysning och köksprylar. Bra presentbutik!


Countrystyle.se
Både retro & lantligt
Här finns lantlig inredning, kul retroprylar och bra presenttips. Coola tavlor, industrilampor, fina kökstextilier och bad- och bodyprodukter. Här finns också engelska Cath Kidstons produkter, med allt från roliga väskor till porslin.


Dukatbord.se
Allt för kök & dukning
Här finns många välkända varumärken för köket och det dukade bordet. Designprodukter i både klassisk och modern stil. Men även prydnadskuddar, väggklockor, posters och fin belysning.


Illumsbolighus.se
Trendig & lyxig design
Danska inredningskedjan säljer också på nätet. Här hittar du både designklassiker av skandinaviska formgivare och mycket nytt och trendigt. Fina prylar till hemma­kontoret och fikastunden. Mycket inredningsdetaljer, förvaring och snygg belysning!


Ellos.se
Trendigt & prisvärt
Trendigt med stort utbud för hemmet, ofta till bra priser. Här hittar du möbler, duschdraperier, metervaror och snygga köksprylar. Bra på bäddtextilier och belysning.


Icahemma.se
Har fina julsaker
Ica finns även på nätet och har ett brett utbud av inredning för hemmet och prylar för fritiden. Här finns vaser, krukor, fotoramar, förvaring, badrumprylar och prisvärda prydnadskuddar. Mycket fint för julfirandet!


Gardsromantik.se
Romantiskt & lantligt
Gårdsromantik är en av de största på marknaden med lantliga och vackra ting. Du hittar allt från rosaskimrande grodprinsar och trendiga vinboxar till rostigt ruffa industrilampor. Även romantiska lampskärmar, vackra ljusslingor och gulliga prylar till barnrummet.


Kokobello.seMiljövänligt till barnen
Trevlig barnbutik med roliga, lekvänliga, tåliga och miljövänliga varor till barn och deras föräldrar. Färgstarka tapeter, grafiska tryck, handgjorda kuddar, belysning, kalendrar och förstås leksaker hittar du här.


Alvashus.se
Både lantligt & modernt
Här finns vacker lantlig inredning men även trendig inredning för det moderna hemmet. De har bland annat ljuslyktor, plädar, prydnadskuddar, doftljus, fat och fina brickor. Missa inte de vackra kopparna från Anna keramik.


Oddmolly.se
Mjuka klappar
Klädmärket Odd Molly har även en kollektion med heminredning i företagets karaktäristiska stil. Odd Molly home collection är en serie med stickade kuddar och filtar.


Spiti.se
Orientalisk stil
Härlig blandning av orientaliskt, afrikanskt och skandinaviskt. Vackra möbler, ljuslyktor, kuddar, lampor, glas och doftljus. Missa inte de fina mattorna!


Ilva.se
Möbler för alla rum
Hos Ilva hittar man en hel del möbler och inredning som sticker ut. Ofta bra priser på kul och annorlunda design. Här finns möbler i de flesta stilar för husets alla rum. Både färgstark och klassisk inredning i sortimentet.

           



Ha nu en fin Tisdag allihop !