Varse god, lite medelhavskänsla medans snön ligger tjock utanför husen. Det är väl bara att göra som björnhonan, äta sig tjock.... :)
Smörstekt gnocchi med pestohack
Först kokade jag gnocchin i 3 minuter
Under tiden rostade jag pinjenötterna i lite olivolja i 2 minuter ca i stekpannan.
Lägg sedan undan dem på ett fat.
Efter det hettar du upp olivolja och smör i stekpannan, tillsätt gnocchi och vitlök
Efter det hettar du upp olivolja och smör i stekpannan, tillsätt gnocchi och vitlök
Stek dem i 5-8 minuter tills de fått lite fin färg.
Vänd ner pinjenötterna, hackad färsk basilika och parmesan.
Färdigt ! :)
Lätt och snabb mat.
Färdigt ! :)
Lätt och snabb mat.
Till detta hade jag bakat ett olivbröd som jag doppade lite extra i
olivolja bara.
På en separat tallrik spädde jag på med nyttiga färska grönsaker. .
Ha nu en skön tisdagskväll !
Kramkram
Ser riktigt gott ut! Extra plus för att rätten är lättlagad! Sådant gillar jag!
SvaraRaderaHa en bra dag!