lördag 24 september 2016

ÅRETS BOK utsedd !ÅRETS BOK är äntligen utsedd och vad jag har varit nyfiken på vilken som skulle utses och bli årets vinnare !
............
..............
Nu är vinnaren korad och det blev:
..............
...............STORT GRATTIS MARTINA HAAG  OCH PIRATFÖRLAGET !

Martina Haag har berättat att hon dagligen blir stoppad på gatan och får massor av brev från människor som har läst boken och gått igenom liknande saker som kvinnan Petra i boken.
Folk känner igen sig i boken.
Martina Haag har satt ord på sådant som människor själv har upplevt.

Martina Haag har precis släppt en  kokbok "Du är min bästa vän och jag tycker så mycket om att komma på middag hos dig".

Dessutom sitter hon och skriver på en ny roman och den ser jag väldigt mycket fram mot och blir säkert en läsning att gilla. 


Stort grattis även till
"Arvet efter dig" av Jojo Moyes på förlaget Printz Publishing som fick en hedrande andra-plats och Elin Olofsson och hennes förlag Wahlström & Widstrand som kom på tredje plats med romanen "Gånglåt".Ha en riktigt bra lördag !!


4 kommentarer:

 1. Verkar som en bra bok :) Har nog inte läst något av Martina, men det kanske är dags :) Jojo Mojes har jag läst några av - bl.a. annat "Arvet efter dig" - och den gillade jag mycket!
  Tack för en trevlig dag i Linköping!
  Önskar dig en fin söndag!
  Kram till dig och Elsa ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv för en trevlig dag !
   Kram från mig och Elsa :)

   Radera
 2. Grattis till Martina, har inte läst boken men efter att ha läst recensioner blev jag nyfiken och skulle köpt den när jag var i Stockhom men missade det tyvärr. Filmen har jag däremot sett och den var i mitt tycke inte bra alls.
  Jojo Moyes har jag läst flera böcker av och tycker mycket om dem.
  Ha en fin söndag !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anita för din kommentar ! Jag har inte sett filmen och nöjer mig med boken. Kan bli så att man blir besviken när man ser filmen.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...