söndag 11 juni 2017

170. Sand mellan tårna
170/365. Sand mellan tårna (270) 13 kommentarer:

 1. Tråkigt att höra, men bra att fotograferandet ändå fortsätter. Ha en skön sommar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket Maria ! :-) Önskar dig också en skön sommar !

   Radera
 2. Jag var ju lite förberedd och vet ju också hur det känns. I morse satt jag framför datorn och undrade, vad ska jag nu hitta på med mina bilder och min blogg. Kände mig både tom i hjärnan och nästan lite ångerfull. Med det gick snabbt över och jag känner att jag tog rätt beslut vilket jag hoppas och tror att du också gör :-)

  Du avslutar utmaningen med en väldigt vacker bild, så snyggt med det gröna i sanden och den blå himlen. Kommer självklart att fortsätta att följa dig och det känns riktigt bra att ändå ha bloggvänner kvar, även om vi inte deltar i utmaningen längre.
  Önskar dig en riktigt fin fortsatt helg Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket Anita ! :-) Jo då, det känns helt rätt att ha slutat med fotoutmaningen. Fast det sitter fortfarande rent mentalt med att hitta teman :-) Ja, vi känner nog lite på samma sätt vad gäller fotoutmaningen. Det gläjder mig att vi fortsätter att ha kontakt. Ser fram mot det :-)
   Önskar dig en fortsatt fin vecka !
   Kram Marie

   Radera
 3. Men så tråkigt, kommer att sakna dina fina tematolkningar. Men helt rätt om du känner att inspirationen har falnat, det blir inte kul att fota och att skapa då. Kanske inspirationen kommer tillbaka för 365 framöver...? Tack för alla dina fina peppande kommentarer hos mig och kul att fått de dina tematolkingar och inspirerande bilder här. Jag kommer att fortsätta besöka din blogg ändå, fast du inte är med i själva utmaningen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket Eva ! :-) Jag blev glad när jag läste din kommentar !
   Glädjer mig att du vill fortsätta och titta på mina bilder jag lägger in även om de inte är med i Fotoutmaningen. Jag kommer fortsätta att titta in till dig också och att kommentera. Blir inspirerad av dina bilder och lär mig ett och annat :-)
   Ha en fin fortsatt vecka ! :-)

   Radera
 4. Tråkigt att du tänker sluta med fotoutmaningen, men jag förstår dig. Man måste ju känna att det är roligt och inte ett krav! Jag tycker att det här året har varit svårare än förut, men det går lite upp och ner... Jag kommer fortsätta att titta in till dig och dina vackra bilder! :) Ha en skön sommar! Kram Agneta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket Agneta ! :-) Det gör mig glad att läsa att du vill titta in hos mig fortsättningsvis också :-) Jag kommer att fortsätta följa dig i fotoutmaningen och glädjas och spireras av dina fina bilder.
   Ha en skön sommar du med Agneta !
   Kram från Marie

   Radera
 5. Så synd! Jag kommer att sakna dina bilder och fyndiga tolkningar. Önskar dig en härlig sommar! Kram Anki

  SvaraRadera
 6. Tråkigt att du lägger av men stäng inte dörren helt! Vem vet, du kanske hittar inspirationen för temautmaningar igen! Din bild är jättefin!

  SvaraRadera
 7. Så tråkigt att du lägger av med utmaningen men jag förstår dig. Man ska inte göra utmaningen som ett måste utan för att det är kul och att man hittar en stimulans i det. Kul att du fortsätter att fota och blogga och jag kommer att titta in hos dig, det kan du vara säker på :=) Du har härliga bilder och jag fylls av inspiration när jag besöker din blogg. Härlig bild du har. Vid första anblicken tänkte granskog i snö......:=) men sen såg jag den härligt vita sanden.

  SvaraRadera
 8. Tråkigt att du lägger av, det har varit kul att se dina tolkningar av teman. Men det är förståeligt, det tar mycket tid tycker jag, och det ska ju vara roligt och inte ett tvång! Hoppas på fler fina bilder här i alla fall!

  SvaraRadera
 9. Ja, jag kommer också att sakna dig. Men jag förstår - sommaren är till för att avnjutas. Ha det riktigt skönt!!!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...