lördag 22 juli 2017

BOKTIPS ! Döden gav mig livet
Kan köpas hos bl a ADLIBRIS

I den här verkligt inspirerande självbiografin berättar Anita Moorjani om hur hennes kropp höll på att ge upp efter att ha kämpat mot cancer i nästan fyra år.

Elakartade cancerceller spred sig i hela hennes kropp och fick de inre organen att sluta fungera, och hon trädde in i ett makalöst nära döden-tillstånd i vilket hon insåg sitt inneboende värde och den egentliga orsaken till sjukdomen. 

När Anita återfick medvetandet märkte hon att hennes tillstånd hade förbättrats så snabbt att hon kunde lämna sjukhuset efter några få veckor utan ett spår av cancer i kroppen.

Här berättar Anita om sin barndom i Hongkong och om sinasvårigheter med att komma ut i arbetslivet och att hitta äkta kärlek, och hon beskriver också hur hon hamnade i den sjukhussäng där hon trotsade all medicinsk kunskap.

Anita föddes i en traditionell hinduisk familj och kände redan som liten flicka pressen från kulturella och religiösa sedvänjor. 

Efter åratal av kamp för att få gå sin egen väg, samtidigt som hon försökte infria alla andras förväntningar, fick hon som ett resultat av uppenbarelsen på andra sidan insikt om att hon hade förmågan att läka sig själv och att det finns mirakler i universum som hon aldrig ens kunnat föreställa sig.

I "Döden gav mig livet" delar Anita frikostigt med sig av allt det hon har lärt sig om sjukdom, healing, rädsla, att vara kärlek och varje människas verkliga storhet!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...