torsdag 13 februari 2014

GottiGotti !


Gottegris som jag är så tänkte jag bjuda er på lite smaskigt,
 kanske lagom till helgen när man får vänner på besök.



Recept.nu
Antal portioner: 
4
Färdigt på: 40 min
Ingredienser
Nötbotten:3 dl blötlagda hasselnötter 3 dl blötlagda cashewnötter 1 msk kakao 3 dl blötlagda dadlar (utan kärna) Fyllning:1 liter jordgubbar 1.5 liter hallon 1 kiwifrukt 

Gör så här
1. Kärna ur dadlarna och blötlägg dem och nötterna.
2. Mixa nötter, dadlar och kakao till en smet.
LÅT ER VÄL SMAKA !





Recept.nu


Runt Medelhavet rinner försvarliga mängder olivolja ner i maten, så även i Katalonien. Men man använder även mängder av smör, grädde och andra mejeriprodukter. Svamp och grädde är perfekta kamrater i matlagningssammanhang. Citronskalet lättar upp den rustika rätten


Ingredienser
4 st fläskkotletter olivolja smör Salt, efter smak Peppar, efter smak 400 g svamp, blandad 2 st vitlöksklyftor, hackade 1 st citron, skal 1.5 dl vispgrädde Persilja, rikligt med grovt skuren 


HA DET GOTT !! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar