tisdag 21 oktober 2014

Kosmetika och miljöval


Nu när vi var inne på Second hand-temat igår och ett klokt miljötänkande så fortsätter jag på temat kloka val i vardagen.

Titta gärna in på webshopen http://www.jordklok.se/
En webshop med klok inriktning och bra priser.

Organic Lipstick - Avril

Naturligt läppstift från Avril med en 100 % naturlig formula rik på ekologisk jojobaolja och sheasmör som återfuktar och skyddar. Appliceras lätt med sin smältande konsistens, lämnar läpparna mjuka och släta utan att de blir feta. Finns i 6 fina nyanser för en vacker makeup! 4 g.
Avril är ett franskt märke som erbjuder ekologisk makeup och tillbehör till låga priser! Makeupprodukterna är ekologiskt certifierade av Ecocert.
Mer info på http://www.jordklok.se/organic-lipstick-avril

Natural Lipstick - Benecos
Benecos Natural Lipstick har en härligt krämig konsistens, en näringsgivande formula samt en perfekt överföring av färg! 4,5 g.

Benecos har ett brett utbud av naturlig kosmetika som är certifierad av BDIH. Produkterna är helt fria från paraffin, parabener, silikoner, PEG, syntetiska färgämnen samt konserveringsmedel!
Gör en vegetarisk variant av din favoriträtt.

Det finns vegetariska varianter av nästan alla måltider. Byt helt enkelt ut köttet mot något annat. Till exempel kan du byta ut köttfärs i fredags-tacosen mot grillade grönsaker eller bönor! Det finns också "köttfri" köttfärs i de flesta större mataffärerna.


Ha nu det riktigt Tisdagsbra !!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...