tisdag 4 november 2014

Erbjudande mode och dofter, mat


    PARELLE.se
                                                     Här finns veckans erbjudande, klicka HÄR


MQ
Dessa plagg hittar du HÄR

Jackor hittar du HÄR


********************************

Fiskgryta
Receptet hittar du Här

Stekt kyckling med spenat och granatäpple
Receptet hos Zeta.nu finns HÄR

mumsfilibabba....

Vardagen är att sätta ihop matsedlar som smakar gott och är nyttiga.  Gärna ekologiskt och krav-märkt. Två recept här ovan delar jag med mig till er. 

*****************************************
NOVEMBERS BOKTIPS

Novembers boktips får bli dessa. "Britt-Marie var här", alla som läste, kände igen surgubben Ove, "En man som heter Ove", för sådana som han har vi mött allihop. Säkert har du träffat på hans kvinnliga motsvarighet Britt-Marie också. Om du haft otur kanske du har mött henne i tvättstugan. Där vet Britt-Marie minsann hur det ska gå rätt till. Hon vet rätta sättet att sortera i besticklådan och rätta sättet att få fönstren skinande rena. Men hon har väntat hela sitt liv på att livet nån gång ska börja, och hur det ska gå till, det vet inte Britt-Marie.

"Karthago" Joyce Carol Oates har gett oss fler fängslande berättelser än någon annan, och räknas som en av USA:s främsta författare. Hon är inte bara älskad av läsarna, utan har också förutspåtts få Nobelpriset i litteratur ett flertal gånger. Med den nya spänningsromanen Karthago tar hon oss med till sina hemtrakter i nordöstra USA. Där, i vildmarken, försvinner nittonåriga Cressida Mayfield. Den siste som sett henne är en sårad krigshjälte från Irak – systern Juliets före detta fästman.


Ikväll kryper vi upp i soffan och har en riktigt mysig kväll med lite té med något gott till, kanske med ett scones eller två.

Men nu ska det bli lite bak och något smaskigt med på resan till storstaden i morgon.
Mer om detta lite senare i veckan.

Arrivederci!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...