måndag 17 november 2014

Var med i en spännande tävling ! Vi reser också till Köpenhamn i juletid
KÖPENHAMN, EN AV MINA
DRÖMMARS STÄDER!

Överallt på stan glittrar det jul och visst är det så fint. Det är absolut min älsklingshelg, julen, framför andra. Men först har vi de härliga Adventhelgerna och lucia. Härligt !!!

Julen på Tivoli mitt i Köpenhamn är något alldeles speciellt. Julbodarna med pynt, julklappar och delikatesser öppnar redan 12 november och håller öppet december ut. Flera åkattraktioner håller öppet, och det bjuds på underhållning i Konsertsalen. Och inte minst - allting inramas av tusentals glittrande juleljus!Julshoppa på Ströget. Paradgatan nummer 1. Vem vill väl missa det ?
 Du hittar allt här, från exklusiva modebutiker, souvenirer, modekedjor, dansk design till restauranger och kaféer.Efter omkring 10 minuters promenad från Köpenhamns tågstation, så är du på Ströget. På Ströget kan du shoppa i affärer, i stånd med frukt och snitt blommor. Det finns hur stort utbud som helst. 
Mysiga fikaställen på caféer, äta på restauranger eller besöka små byggnader på torgen med stolar och parasoller, där det säljs: öl, vin, nötter m.m - vissa av dessa har happy hour. Det finns också olika uppträdande av musikanter m.fl som du kan stanna till och njuta av när du går och strosar här. Magasin de Nord som ligger vid Kungens Nytorv (i slutet av Ströget)är trevligt att besöka. Gör det om ni hinner med.
Från Ströget kan du gå vidare till Nyhavn. En dag här - försvinner lätt. Det kan jag lova. Bekväma skor och rätta kläder rekommenderas.

Nyhavn i julbelysning


Nyhavn i julbelysning

*************************************


RUSTA TÄVLING var med och tävla om ett Presentkort värt 1000 kronor !!


Dela med dig av din finaste julbelysning på Instagram. Tagga bilden med #julbelysning och #rusta. Eller ladda upp bilden direkt på Rustas hemsida

Visst är det väl kul att vara med i en tävling och ha chansen att vinna ?!På Återhörande !Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...