söndag 30 juni 2019

BOKTIPS OCH MED FOTOUTMANING !





The Weekend in Black and White

Titta gärna in på de andras bidrag också genom att klicka HÄR

********************************************

En solig och varm söndag idag och idag får det nog bli en bok under parasollet. Det utlovas 32 grader idag. Så det blir nog att ta det rätt lugnt.


Tänkte tipsa om en bok som heter "En helt vanlig familj" 
Den kan bl a köpas hos ADLIBRIS

En helt vanlig familj
av Mattias Edvardsson

Hur långt skulle du gå för att skydda din familj? Och hur väl känner du egentligen dina barn?

De är en helt vanlig familj. Prästen Adam, juristen Ulrika och deras 19-åriga dotter Stella. De bor i en fin villaförort utanför Lund och på ytan tycks deras tillvaro perfekt. Men en dag raseras allt. Stella anklagas för mord och hamnar i häktet.



Kvar finns de förtvivlade föräldrarna som inte förstår vad som har hänt eller vad de ska ta sig till. De är båda beredda att göra allt för att hjälpa Stella, men frågan är bara om de egentligen känner sin dotter. Eller varandra.

I tre olika delar får vi följa fadern, modern och dottern, och bit för bit avslöjas sanningen om vad som egentligen hände.

Mattias Edvardsson har skrivit en oavlåtligt spännande roman som skildrar varje förälders mardröm. En helt vanlig familj handlar om tre människor som tror sig känna varandra men lever i olika världar. Och den fina linjen mellan rätt och fel, lögn och sanning. Den har redan sålts till 29 länder.


Önskar er en härlig sommardag !







2 kommentarer:

  1. TV4 hade bokexperter som också tipsade om denna bok så nu har jag laddat ner den för att lyssna. Passar bra samtidigt med allt trädgårdsarbete som legat nere i värmen. Nu är det blåsigt och bara 19 grader. Ha det så bra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för din trevliga kommentar. Hoppas du kommer att gilla boken. Att vara i trädgården har sin tjusning och det finns mycket att njuta av där också.
      Idag måndag är det riktigt skönt ute mot för igår då vi hade 32 grader.
      Ha det gott !

      Radera